Press "Enter" to skip to content

Detingut Carlos Ruipérez, alcalde de Ciutadans acusat de corrupció

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1679Shares

La Policia Nacional ha detingut a l’alcalde d’Arroyomolinos (Madrid), Carlos Ruipérez, de Ciutadans, en el marc de la macrooperació en desenes d’ajuntaments per possibles “tripijocs” en la contractació de serveis de trànsit i gestió de multes. Fonts de la investigació han indicat que entre la trentena de detinguts figura Ruipérez i que s’investiga a un dels tinents d’alcalde i un tècnic del consistori d’aquesta localitat madrilenya.

S’investiguen possibles delictes de suborn, tràfic d’influències, prevaricació, negociacions prohibides a funcionaris, revelació de secrets oficials, malversació de cabals públics, delictes contra la hisenda pública, blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal.

Ruipérez, que governa el municipi en coalició amb el PSOE i amb el Partit Independent d’Arroyomolinos (PIArr), ja va passar per un jutjat el maig de 2016, quan va haver de declarar com investigat després de ser denunciat per dos sergents de la policia local per calúmnies . Llavors candidat, l’ara detingut va acusar durant la campanya de les eleccions municipals de maig de 2015 a alguns comandaments policials d’haver ascendit “com a pagament a determinats favors realitzats als polítics”.

Dirigida pel jutjat d’instrucció número 2 de Badalona (Barcelona), s’investiga la manipulació de dades de trànsit i sinistralitat per justificar la col·locació de radars on no feien falta, amb una finalitat purament recaptatòria.

Comentaris
Comparteix
1679Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1679Shares