Press "Enter" to skip to content

Interior traslladarà a Catalunya “a partir d’aquesta tarda” a Oriol Junqueras i cinc presos independentistes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
211Shares

El Ministeri de l’Interior prepara el trasllat a Catalunya, entre aquest dilluns i dimarts, de sis dels presos independentistes. Són l’exvicepresident Oriol Junqueras, l’exconseller Raül Romeva, l’expresident de l’ANC i actual president del grup parlamentari de JxCat Jordi Sànchez i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, que anirien a la presó Brians 2, i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l’exconsellera Dolors Bassa, que previsiblement ingressaran al centre penitenciari de Figueres.

Els altres tres polítics independentistes empresonats per ordre del jutge Llarena, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn, estan pendents que el magistrat respongui la petició d’informació que Institucions Penitenciàries ja li ha fet arribar aquest dilluns per conèixer si té diligències pendents o bé si -com en la resta de casos- no s’oposa a l’acostament.

Les primeres informacions situaven Joaquim Forn com un dels empresonats del qual ja es preparava el trasllat, però continua pendent de l’autorització.

Segons fonts pròximes al govern espanyol, que cita l’agència ACN, aquest procés s’ha iniciat aquest dilluns però el trasllat no es faria efectiu en tot cas fins dimarts. “Entenem que durarà diversos dies”, han apuntat. De fet, l’ingrés a les presons catalanes podria ser dimecres o dijous.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
211Shares