Press "Enter" to skip to content

Brasil bloqueja els comptes del tresorer de Ciutadans

PuntuaciĂł dels lectors

“No tinc cap causa ni a Espanya ni fora d’Espanya”, va assegurar Carlos Cuadrado al Senat el 13 de juliol de 2017

En realitat tenia pendents tres processos, entre ells un per l’impagament d’un deute de 74.000 euros amb el Banc Itau.

En aquesta causa, Cuadrado acaba de perdre el seu Ăşltim recurs i haurĂ  de pagar

“El que jo volia dir Ă©s que no tenia cap causa penal que em impedĂ­s declarar davant la comissiĂł”, afirmava Cuadrado, per explicar per què va ocultar la informaciĂł sobre els seus processos al Brasil.

El Jutjat Laboral de Itápolis (Brasil) va ordenar el bloqueig dels comptes de l’responsable de les finances de Ciutadans, Carlos Cuadrado, el passat 26 d’abril. Cuadrado, que Ă©s empresari i tĂ© diferents negocis al paĂ­s llatinoamericĂ , Ă©s el tresorer de Ciutadans des de la seva fundaciĂł el 2006.

El 7 de març de 2018 va conèixer que el Servei Brasiler de Correus no havia aconseguit trobar la direcció domiciliària del tresorer del partit taronja i no va poder lliurar la notificació de la cita judicial.

Aquest procĂ©s judicial va començar el 2014, quan el secretari de finances del partit taronja va ser demandat per no haver pagat la cotitzaciĂł de la Seguretat Social d’un dels seus treballadors de l’empresa Ibertex Importação i Exportação de MĂ quines Texteis Ltda, propietat que compartia al costat d’un soci portuguès.

Tres anys desprĂ©s, al febrer de 2017, Cuadrado va ser exclòs del procediment judicial perquè el jutge va entendre que era “exsoci” de l’entitat. Però al juliol d’aquest mateix any, el Tribunal Regional de la 15a RegiĂł de San Paulo va decidir que Cuadrado havia de tornar a formar part del procĂ©s.

Albert Rivera ha estat preguntat a la Cadena SER per aquesta exclusiva de Infolibre. El lĂ­der de Ciutadans considera que es tracta d’un “litigi laboral de 400 euros” i que, segons ell, aquest assumpte “estĂ  absolutament resolt perquè no tĂ© res a veure amb la polĂ­tica”.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser