Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Willy Toledo a Ferreras: Usted y La Razón son lo mismo porque pertenecéis al mismo dueño, tú eres la cara amable y ellos la cara fascista”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1231Shares

L’actor i activista diu sempre el que pensa i no es talla a l’hora d’expressar les seves opinions, per molt polèmiques que siguin. L’últim exemple l’hem tingut aquest dimecres al plató del programa ‘Al Rojo Vivo’, on ha protagonitzat diversos moments incendiaris.

Després d’assegurar que La Sexta “és la televisió del règim”, Toledo ha denunciat la manca de pluralitat informativa que existeix a Espanya. “La llibertat de premsa és la llibertat de l’amo de la impremta. Aquests dos grups controlen gran part dels mitjans. Els propietaris de La Sexta són els mateixos que els de La Razón, el diari nacional, feixista i catòlic espanyol. Vostè i La Razón són el mateix perquè pertanyeu al mateix amo. Tu ets la cara amable i ells la cara feixista “va assegurar.

Comentaris
Comparteix
1231Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1231Shares