Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Demanen multa i inhabilitació per un policia nacional per les càrregues policials de l’1-O

Comparteix
284Shares

El jutjat d’instrucció número 1 de Lleida va acollir aquest dimarts el primer judici contra un agent de la Policia Nacional per les càrregues policials que van tenir lloc a la província el passat 1 d’octubre.

El denunciant és un jove que es trobava a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida i que assegura que el policia li va clavar un cop de puny a la cara.

Segons expliquen des de Advocacia per la Democràcia, el jove es va posar en contacte amb ells a última hora i l’Associació es va fer càrrec del cas i va designar com a advocada a la Núria París.

La lletrada ha explicat a l’ACN que durant el judici, el denunciant va ratificar la seva versió mentre que l’agent, que va declarar per videoconferència des de Sevilla, va negar l’agressió.

París demana que es condemni al policia a una multa d’un a tres mesos per un delicte de lesions i que l’inhabiliti per exercir qualsevol càrrec públic durant quatre anys.

També sol·licita que el policia indemnitzi el votant amb mil euros per les lesions sofertes. La fiscalia va demanar l’absolució.

Alguns vídeos de les càrregues a Lleida:

Comentaris
Comparteix
284Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

284Shares