Press "Enter" to skip to content

Pablo Iglesias visita a Jordi Cuixart a la presó de Soto del Real idefensa la seva llibertat

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
4Shares

El secretari general del Podem, Pablo Iglesias, ha visitat aquest matí al president de Òmniun Cultural, Jordi Cuixart, a la presó provisional a la presó de Soto del Real per ordre del jutge del Suprem Pablo Llarena, que instrueix la causa per rebel·lió .

Iglesias, que aquest dilluns va mantenir una trobada amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i al qual el nou Govern ha assenyalat com “pont estable” amb el nou Govern espanyol de Pedro Sánchez, va entrar a les 10 del matí a la presó de Soto i s’ha reunit per espai d’una hora amb Cuixart per informar de la nova situació en què sembla imminent un acostament dels imputats del procés a presons catalanes, i el nou marc de desinflamació en les relacions entre Madrid i Barcelona.

L'”autoritat especial” de Cuixart

Abans de la visita i en declaracions a l’emissora Rac1, Iglesias ha explicat que ha escollit visitar primer Jordi Cuixart per l'”autoritat especial” que considera que té.

El líder de Podem ja va explicar aquest dilluns que tenia la intenció de visitar els polítics tancats a les presons de Madrid. Iglesias va expressar la seva intenció d’aconseguir que els traslladin a presons catalanes, per evitar que la presó preventiva sigui “una pena contra les famílies”.

Comentaris
Comparteix
4Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
4Shares