Press "Enter" to skip to content

Es fa viral un vídeo de Soraya Sáenz de Santamaría i Méndez de Vigo ballant i cantant en un acte del PP

Puntuació dels lectors

L’exvicepresidenta i candidata a presidir el PP, Soraya Sáenz de Santamaría durant una parada en el camí en la campanya de les primàries es van relaxar més del compte pel que es veu en el vídeo i es van deixar portar pel ritme de la música.

La campanya va portar fins a la ciutat autònoma de Melilla i, després de participar en un míting al Palau d’Exposicions i Congressos, Santamaría i la resta de la comitiva que l’acompanyava, amb l’exministre Íñigo Méndez de Vigo al capdavant, van realitzar una parada a la Taverna Andalusa.

Amb l’ambient relaxat, es van arrencar a cantar i ballar el tema de Paolo Conte, Michele Virano i Vito Pallavicini i popularitzat per Adriano Celentano.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 207
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser