Press "Enter" to skip to content

Angela Merkel parla de Carles Puigdemont per primera vegada en públic

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
171Shares

El president del Govern espanyol està avui a Berlín per trobar-se amb la cancellera alemanya i la principal intenció és certificar la col·laboració entre els dos països per plantejar solucions als reptes de la UE, però aprofitaran per tractar també la crisi catalana.

Pedro Sánchez ha replicat a Quim Torra des de Berlín que cal “passar pàgina de l’1-O” un dia després que el president de la Generalitat advoqués per tornar a aquest escenari per fer efectiva la república catalana. “Hem de crear un altre 1 d’octubre al sentit d’arribar a l’objectiu que alguns tenim, que és arribar a la independència i fer efectiva la república.

“Podem parlar de moltes coses, però, per descomptat, el que va representar l’1-O és una pàgina que cal passar, per part de l’independentisme també”, ha assenyalat el president del Govern en la roda de premsa conjunta amb Angela Merkel posterior a la reunió amb la cancellera a Alemanya. Sánchez, que va acabar recolzant el 155 a canvi de la reforma constitucional de mutu acord amb Rajoy, va ser crític també amb l’actuació de l’Estat l’1-O.

Merkel sobre el President Puigdemont

Comentaris
Comparteix
171Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
171Shares