Press "Enter" to skip to content

Ciutadans manté a un imputat de la trama Lezo en el seu equip de govern

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
565Shares

Després de la seva imputació en la trama corrupta Lezo, Ciutadans va anunciar al gener que el conseller de Transparència de Begonya Villacís anava a deixar l’equip.

Transcorreguts 5 mesos s’ha demostrat que era mentida, ja que Juan María del Álamo segueix figurant entre els col·laboradors de la portaveu.

Del Álamo, funcionari de carrera de l’Ajuntament de Madrid, va ser alt càrrec de José María Aznar, Alberto Ruiz-Gallardón i Ana Botella i encara treballa per a la formació taronja.

El polèmic empleat havia declarat, al costat de l’antiga cúpula del Canal Isabel II, davant l’Audiència Nacional per haver votat a favor de la compra d’Inassa quan era membre del Consell d’Adminstració de l’empresa pública.

Del Álamo, porta tota una vida en alts llocs i de gran responsabilitat de Govern del PP, sent viceconseller de Medi Ambient de la Comunitat en l’últim mandat d’Alberto Ruiz-Gallardón. Elvira Rodríguez el va incloure el 2003 per al Ministeri de Medi Ambient i posteriorment, sota el patrocini de Gallardón i d’Ana Botella, va exercir de coordinador general en diverses àrees.

Comentaris
Comparteix
565Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
565Shares