Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas encén Twitter amb aquesta piulada sobre la sentència de “La Manada”

Puntuació dels lectors

Manifestacions aquest divendres a diferents ciutats d’Espanya contra la decisió judicial que deixa en llibertat provisional els cinc membres de La Manada, condemnats a 9 anys de presó per abusos sexuals a una noia de 18 anys durant els Sanfermines de fa dos anys.

Una decisió molt controvertida que, des que es va fer pública dijous a la tarda, no ha parat de provocar reaccions. Sobretot de grups feministes arreu de l’estat. Creuen que sortir al carrer és imprescindible davant del que consideren que és un abús d’una justícia patriarcal que no les protegeix ni tan sols de les agressions més evidents.

Després de fer-se pública la sentència de “La Manada” molts polítics han volgut expressar en les xarxes socials el seu desacord amb aquesta decisió de la justícia espanyola, una de les més controvertidas ha estat la de Inés Arrimadas, de la formació de Ciutadans a Catalunya.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 254
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser