Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Quim Torra anirà als Jocs Mediterranis i trenca relacions amb la monarquia espanyola

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
895Shares

El president de la Generalitat ha anunciat aquest migdia que assistirà aquest vespre a la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona, però assegura que a partir d’avui trenca relacions amb Felip VI i la monarquia espanyola.

Torra ha dit que ha esperat fins a l’últim moment que el rei reflexionés i volgués escoltar el moment de greu excepcionalitat que viu Catalunya. El president ha dit que no hi ha normalitat a Catalunya, quaranta anys després de la fi del franquisme:

“No hi ha normalitat a Catalunya. Quaranta anys després de la fi del franquisme es continua perseguint a la gent a Catalunya per les seves idees”

Torra ha retret a Felip VI que no hagi demanat perdó pel “greu” missatge que va pronunciar el 3 d’octubre i diu que és incomprensible que no s’hagi obert cap espai de diàleg:

“Els esforços només han vingut de la nostra banda. Hem demanat reunions, hem demanat ser escoltats, hem obert portes i finestres. És incomprensible.”

Malgrat això ha dit que avui assistirà a Tarragona a l’obertura del Jocs Mediterranis com a president de la Generalitat, malgrat que no participarà en cap acte organitzat per Zarzuela:

“No foragitaran al president del país, mai més. A Catalunya manen els catalans”

Comentaris
Comparteix
895Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
895Shares