Press "Enter" to skip to content

El Guàrdia Civil que va disparar la casa dels seus veïns: “Sí, se me ha ido la gaita. Me he tomado un par de copas”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
454Shares

L’Audiència Provincial de Madrid jutjarà dijous que ve a un guàrdia civil per presumptament disparar “de manera indiscriminada” a les finestres dels seus veïns en el madrileny districte de Tetuan, han informat fonts jurídiques.

En el seu escrit d’acusació, la Fiscalia de Madrid demana set anys de presó per Jon Batiste MC, un guàrdia civil que va començar a disparar des de l’interior del seu domicili amb la seva arma reglamentària i de manera “indiscriminada” contra les finestres més properes d’edificis propers.

Ho va fer “tenint ple coneixement que els mateixos estaven ocupats i que podrien impactar algun dels projectils a alguna persona que es trobés a l’interior”.

Quatre dels projectils disparats per l’agent, que en moment d’ocórrer els fets estava de baixa laboral, “van impactar en diferents parts de la sala d’un dels habitatges quan una dona i la seva filla es trobaven a la cuina”. Dos projectils van ser disparats contra cases en què en aquests moments no es trobava ningú al seu interior.

Els fets van passar al voltant de les 20 hores del divendres 24 d’octubre de 2014 a un domicili situat al número 4 del carrer Mariano Fernández.

L’agent, que estava borratxo, realitzar vuit trets, tres dels quals van impactar en habitatges dels números 10, 11 i 13 del carrer Berruguete. Un travessar el vidre d’una finestra i va impactar contra la paret del saló d’un domicili, mentre que un altre va acabar en el marc d’una finestra.

Després de l’avís dels veïns, la Policia va acudir al domicili del guàrdia civil, i va trobar tres casquets de bala a casa i cinc més al carrer. En conseqüència, se li va intervenir l’arma reglamentària, dos carregadors amb diversos cartutxos cadascun, una caixa de munició amb 19 bales i una altra amb 25, i els casquets esmentats.

Els agents que el van interrogar van aconseguir que confessés que havia disparat amb la seva arma reglamentària des de la finestra. “Sí, se me ha ido la gaita. Me he tomado un par de copas”, ha assenyalat, segons han informat en el seu moment fonts policials.

Comentaris
Comparteix
454Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
454Shares