Press "Enter" to skip to content

Els germans Roca afirmen estar dolguts per les crítiques d’un sector de l’independentisme

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
975Shares

En una entrevista a RAC1, Joan Roca declarava que ells són cuiners i no han de fer política: “Nosaltres no hem de fer política. Som cuiners, fem la nostra feina. Un restaurant és hospitalitat”. Així expressava la seva postura davant les dures crítiques rebudes (des d’un sector de l’independentisme) a la seva decisió d’albergar el pròxim 28 de juny els premis Princesa de Girona (FPdGi) a Mas Marroch, el centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca, que comptarà amb la visita de Felip VI i la reina Letizia.

Joan Roca també ha afegit que se senten “dolguts” i que els sembla “injust” com s’ha portat la situació. La polèmica esclatava quan Lluc Salellas, regidor de la CUP a l’ajuntament de Girona, publicava una carta oberta en la qual convidava els Roca a replantejar la seva decisió d’albergar en un dels seus locals aquest lliurament de premis, que finalment se celebrarà a Mas Marroch la setmana vinent.

Salellas ha explicat aquest mateix matí, també en declaracions a Rac1, que la carta que va dirigir als germans Roca criticant que acullin els premis no és una ‘caça de bruixes’ – “la meva carta no tenia la voluntat de fer llistes ni vull acabar com Robespierre”, va dir-; però sí que pretén “que tots prenguin més partit a denunciar la situació política que viu Catalunya, amb polítics presos o exiliats”. El regidor de la CUP, així mateix afegia que, abans de fer la seva carta pública, l’havia enviat als Roca i que aquests li van respondre en correspondència privada.

Pel que fa als rumors sobre l’augment de cancel·lacions de reserves al restaurant de Girona que circulaven per Twitter com a conseqüència de la visita de Felip VI, Joan Roca ha respost: “Al Celler de Can Roca fa 5 o 6 anys que estem bloquejats a 11 mesos de reserves”.

Comentaris
Comparteix
975Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
975Shares