Press "Enter" to skip to content

Una soldat de l’exèrcit espanyol s’enfronta al seu acomiadament per donar un ronyó a la seva germana

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
205Shares

Una soldat cordovesa ha denunciat estar patint un tracte discriminatori després de donar un ronyó a la seva germana. La mateixa germana ha explicat la situació al medi local Cordópolis. Segons detalla: “A la meva germana la faran fora de l’Exèrcit per donar-me el seu ronyó”.

Vanessa és, encara, soldat en l’Exèrcit de Terra. Des de petita sempre va tenir clar a què s’anava a dedicar. “Jo vull ser militar”, deia. Va aconseguir entrar al cos l’any 2000 i ha estat prop de 15 anys a la Brigada Guzmán el Bueno X de Cerro Muriano.

Un cop al cos, la seva principal il·lusió sempre ha estat formar part d’alguna missió. Per això va demanar el trasllat a una de les sis Unitats Militars de Sevilla, on ha treballat fins fa un any, moment en què “va començar un malson”. La vida de Vanessa va començar a canviar quan la supervivència de la seva germana va dependre d’un ronyó. I ella no dubto en fer la donació. Ara, s’enfronta a la seva “resolució de compromís” (acomiadament).

Loli, la germana de la militar, assegura que, actualment, a la Unitat Militar de Cerro Muriano hi ha comandaments donants de ronyó que s’han anat de missió i que exerceixen la seva activitat sense cap tipus de problema, al contrari que la seva germana. Ara, el cas de Vanessa es troba a la Prefectura del comandament Personal de l’Exèrcit de Terra.

Comentaris
Comparteix
205Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
205Shares