Press "Enter" to skip to content

Pablo Casado sobre la possible imputació per els seus Màsters: “Intento tomarlo como una broma”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
180Shares

El Partit Popular i els seus Masters és un tema que no deixa de sorprendre, fa uns dies es filtrava la informació sobre la possible imputació de Pablo casat, “Si l’únic que es pot dir de mi, després de 15 anys en política, és si m’han convalidat 4 assignatures, és que mal no ho he fet “, responia Casado, precandidat a presidir el PP.

Pablo Casado, sembla que no ha començat bé la seva marxa cap a l’elecció congressual que s’ha de dur a terme a finals de juliol i designarà el nou líder del partit. Disposat a fer campanya i a aparèixer allà on el convidin (en menys d’una hora ja ha concedit dues entrevistes), Casado té entre mans netejar primer el seu nom i tractar d’apartar d’una vegada l’ombra que pesa sobre el seu currículum.

Acusat d’haver inflat la seva fitxa formativa i d’haver rebut tracte de favor a l’hora d’obtenir la llicenciatura d’Administració i Direcció d’Empreses, el vicesecretari de comunicació del PP ha intentat treure-li importància a l’assumpte i erigir-se com el paladí de la regeneració que necessiten les sigles del partit de Mariano Rajoy. La frase “tinc el cirrículum que tinc, no sóc registrador de la propietat”, en referència a l’ocupació original de l’expresident del Govern espanyol, denota que vol desmarcar-se de Mariano Rajoy, I en aquest aspecte, “per sort no tinc cap problema de corrupció, ni de tipus familiar “, ha aclarit.

“Tinc el cirrículum que tinc, no sóc registrador de la propietat”

Aquesta providència va ser emesa la setmana passada, però va saltar als mitjans ahir dilluns, just hores després que Casado comuniqués públicament la voluntat de presentar-se com a candidat a presidir el PP. Per al dirigent, aquest fet no és casual, com no ho han estat els altres “trabucades” que li han fet protagonitzar les portades de la premsa nacional. “Quan es parlava de mi per presidir la Comunitat de Madrid, portada. Quan es parlava de mi per a l’Ajuntament de Madrid, el dia de Sant Isidre, portada, i ara que em presento per presidir el PP es parla d’una providència que és de la setmana passada i que curiosament apareix en totes les redaccions en el dia d’ahir “.

Segons Casado no són casualitats i es ho intenta “prendre a broma” perquè “respecto molt la professió periodística, la universitat i la justícia”, ha assegurat, però aquestes circumstàncies “diuen molt poc del país que volem”. El responsable del PP considera que se li ha investigat “més que ningú”, però se sent orgullós del seu currículum perquè ha tractat de cuidar la seva formació “per ser independent” perquè el dia que deixi la carrera política “em podré anar a la empresa privada amb el cap ben alt “, ha assegurat.

El precandidat afirma que una de les seves fortaleses és la imatge de centrista i de renovació generacional, que poden jugar a favor seu. Però també el fet d’haver format part de l’executiva nacional del partit en els últims anys. Precisament, el fet de ser vicesecretari de comunicació del partit l’ha obligat a haver d’afrontar algunes de les tasques de comunicació més desagradables, les que tenien a veure amb les explicacions pels múltiples casos de corrupció. També aquí considera que té el cel guanyat.

El més curiós de tot el tema, és que sembla que el problema no és haver obtingut suposadament tracte de favor en els seus estudis, sinó que la informació es faci pública en un moment en què el candidat popular no li convé.

Comentaris
Comparteix
180Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
180Shares