Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Localitzat el noi de 14 anys desaparegut dissabte a Santa Coloma de Gramenet

Comparteix
371Shares

El Roberto va ser vist per últim cop a les 9 del matí de dissabte, quan va sortir de casa seva per anar a una escola de dibuix de Barcelona i ja no hi va tornar.

La família el va trobar a faltar a la tarda quan van tornar de treballar. Aleshores van trucar a l’escola, on els van dir que no havia aparegut a la classe.

Dissabte mateix els pares van presentar denúncia davant dels Mossos i es va organitzar una batuda per la zona i van penjar cartells.

Una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet ha identificat aquest dilluns a la tarda a Roberto, l’adolescent de 14 anys el pare va denunciar la seva desaparició dissabte a la nit. El jove deambulava sol per un carrer de la ciutat. Es troba bé i ja s’ha retrobat amb el seu pare i la parella d’aquest, a la comissaria que la policia catalana té a Santa Coloma.

El pare de Roberto va denunciar la seva desaparició el dissabte a la nit, a la comissaria de Sant Adrià de Besòs. El jove havia d’anar a les seves classes de dibuix dels caps de setmana, però no va arribar. Després de tot un dia buscant-lo, van decidir acudir a la policia. La unitat d’investigació dels Mossos de Santa Coloma, va assumir la investigació. El primer que van fer va ser analitzar totes les càmeres del metro. Van trobar una imatge del jove a l’estació de la Diagonal, cinc parades abans del lloc al qual havia d’acudir per assistir a classe. A la imatge de les càmeres del suburbà, Roberto apareixia tranquil, carregant la seva maleta de dibuix i amb la roba amb la qual havia sortit de casa a primera hora del matí. Pel que fora, va canviar d’opinió i no va assistir a classe.

En una piulada, la policia ha volgut agrair la col·laboració per trobar-lo.

Comentaris
Comparteix
371Shares
Segueix-nos!
371Shares