Press "Enter" to skip to content

La Conferència Episcopal espanyola dedica un 33% més a 13tv que a Càritas

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
677Shares

La Conferència Episcopal espanyola dedica un 33% més a 13tv que a Càritas

La Memòria anual d’activitats de l’església Catòlica de l’any 2016 ha estat presentat aquest dijous a la Conferència Episcopal Espanyola.

En aquest document es poden veure les inversions que l’Església ha fet aquest any. Entre elles crida l’atenció que l’Església doni 6 milions a Càritas mentre inverteix 9 milions d’euros a la cadena d’ultradreta 13TV, un 33% més.

El 2016, la Conferència Episcopal va obtenir 269 milions d’euros d’ingressos i va tenir unes despeses de 260 milions d’euros. Els diners no gastats va ser estalviat en el fons de reserva.

Catalunya i la Conferència Episcopal espanyola

Una altra dada curiosa és el percentatge per comunitats autònomes, en el qual Catalunya és la que menys aporta a la Conferència Episcopal espanyola, tot just un 19%, tenint en compte que 13 TV és un mitjà d’extrema dreta, aquesta dada deixa de ser tan “curiósa”, la pregunta que hauríem de fer-nos és si 13 TV es paga amb diners de l’Església, la qual ho rep en gran part del Govern espanyol, és 13 TV una cadena pública? No ho sabem, la veritat és que l’ultra dreta li ha guanyat un any més als més necessitats.

Comentaris
Comparteix
677Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
677Shares