Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas: “No podem recuperar un Estatut que va ser declarat inconstitucional”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1258Shares

Inés Arrimadas, la líder de Ciutadans a Catalunya, ha tornat a carregar-se les suposades intencions del PSOE de rebaixar les tensions amb Catalunya, pel que fa a l’oferta de la ministra Meritxell Batet el Govern de Quim Torra de recuperar part de l’Estatut que va ser anul·lat pel Tribunal Constitucional el 2010 sembla haver-hi una necessitat d’un acostament amb els independentistes.

La líder de la formació taronja, preguntada sobre si aquest va ser un dels punts de la negociació entre el president del Govern, Pedro Sánchez, i Torra en la reunió que tots dos han de celebrar les pròximes setmanes, Acostades ha dit que “insistir en la inconstitucionalitat “suposa” tornar als errors del passat”.

“No podem intentar recuperar un Estatut que va ser declarat inconstitucional”, ha contestat Arrimadas, que ha afegit que el text estatutari anul·lat “proposava, entre altres coses, que el senyor Torra disposi d’una justícia pròpia”. “Amb tot el que ha passat, no es pot premiar al senyor Torra amb una justícia pròpia”, ha remarcat Arrimadas.

Després ha continuat carregant contra el pla del govern català de tornar a aprovar i recuperar lleis socials que van ser suspeses pel TC en l’anterior legislatura. “Catalunya ha d’avançar en el tema social però sempre dins d’un encaix constitucional. Totes les lleis suspeses no encaixaven en l’ordenament jurídic. Per tant, insistir en lleis que han estat declarades inconstitucionals no protegeix a la gent, sinó que alimenta el victimisme”.

Comentaris
Comparteix
1258Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1258Shares