Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Mor la regidora que va confessar en una trucada la corrupció del PP valencià implicada en el cas Taula

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
373Shares

L’exregidora del PP a l’Ajuntament de València, María José Alcón, ha estat trobada morta en el matí d’aquest dissabte a Callosa d’en Sarrià (Alacant), segons han confirmat fonts pròximes a la família.

Segons les mateixes fonts, l’edil s’hauria precipitat pel balcó de l’habitatge i el cos ha estat localitzat pel seu marit, el també exregidor del PP al consistori i exvicealcalde de València, Alfonso Grau, qui en aquest moment estava fora de la casa, ja que havia sortit amb un amic.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació en relació amb la mort d’una dona a la localitat, encara que no han concretat ni circumstàncies ni identitat de la víctima, segons l’institut armat.

L’exregidora, investigada en el cas Taula igual que el seu marit, feia anys que estava delicada de salut i havia passat per diversos ingressos hospitalaris. El juny de 2009 va haver de ser hospitalitzada a La Fe de València després, segons es va informar en aquest moment, patir un accident domèstic a casa de Mislata des d’on va caure d’una altura de dos metres i va resultar ferida greu.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
373Shares