Press "Enter" to skip to content

Roger Torrent presenta una denúncia contra el jutge Pablo Llarena

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
345Shares

El president del Parlament, Roger Torrent, ha presentat una denúncia contra el jutge Pablo Llarena i els magistrats del Tribunal Suprem per “vulneració dels drets fonamentals dels diputats a la presó ia l’exili” en nom del Parlament, segons ha enviat la càmera en un comunicat.

Segons va explicar en un acte de la Fundació Josep Irla d’ERC, aquesta denúncia pretén materialitzar un acord de la Mesa del Parlament del mes d’abril, que va prendre després que el jutge del TS Pablo Llarena denegués per segona vegada a Jordi Sànchez acudir al seu debat d’investidura.

D’aquesta manera, el president de la cambra catalana exerceix accions penals “en defensa de la dignitat i l’autonomia de la institució, de la divisió de poders, i els drets dels diputats i de tots els ciutadans representats”.

 

381846799-Denuncia-de-Roger-Torrent-al-juez-Pablo-Llarena
Comentaris
Comparteix
345Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
345Shares