Press "Enter" to skip to content

El fugaç i polèmic exministre Màxim Huerta elimina el seu compte de Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
4Shares

L’ara exministre més fugaç de la democràcia espanyola, Màxim Huerta havia comès tants errors en les xarxes socials com en les seves decisions econòmiques, havia defraudat al fisc, el van caçar, va cometre la imprudència de querellar-se amb Hisenda i va perdre. Va pagar el que havia distret aquests tres anys més els interessos i les costes. No va informar l’equip de Pedro Sánchez d’aquesta taca en el seu expedient, però el periodisme, deliciosament traïdor, va fer la seva feina.

No, Màxim, no és gossada, això és una cosa així com periodisme d’investigació, molt diferent del que feies amb Ana Rosa. Això ho saps bé perquè també ets periodista, encara que de premsa molt diferent del que es fa en els mitjans digitals, i fa prou temps que et veiem a Twitter per saber que no ets dels que callen quan cacem a un polític. Però sí que hi ha una altra “Jauría” que t’ha mossegat indiscriminadament des del primer dia, i contra les seves dents si val la pena aturar-se un poc, no per tu, que tornes a la pols en el qual ens arrosseguem els que anem sense cartera ministerial, sinó per altres que vindran.

El ministre més breu de la democràcia espanyola ha eliminat el seu compte en aquesta xarxa social, aquesta que tants maldecaps li ha provocat des que Pedro Sánchez va decidir donar-li un ministeri.

Huerta utilitzava Twitter per expressar-se lliurement quan simplement era un escriptor i periodista televisiu. Els seus tuits, sovint fora de to, eren un reflex de la seva naturalitat i espontaneïtat, i també de la seva insolència depenent del tema, amb els seus prop de 387.000 seguidors. No es va imaginar que seria analitzat amb lupa a convertir-se en ministre i que aquí, a manera d’hemeroteca, rescatarien publicacions on criticava l’esport – al qual ara havia de protegir-o es mofava d’Hisenda.

Comentaris
Comparteix
4Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
4Shares