Press "Enter" to skip to content

Denuncien que Ciutadans va utilitzar bots per atacar aquest vídeo que revelaria les seves mentides

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1426Shares

Segons han denunciat a través del “Salto Diario” dels companys de Spanish Revolution, un mitjà dedicat a publicar vídeos a les xarxes socials de denúncia sobre l’actualitat política espanyola, Ciutadans hauria utilitzat bots russos per impedir que un vídeo que revelaria les mentides de la formació taronja es fes viral.

Pel que sembla, un gran nombre d’usuaris automatitzats, el que es coneix com a “bots”, van donar “no m’agrada” al vídeo publicat a Youtube per l’esmentat mitjà, Spanish Revolution, impedint així que es colés a Tendències a Youtube i arribés a milions de persones.

En investigar, i sempre segons l’esmentada informació publicada a El Salt Diari, van descobrir que tots aquests “no m’agrada” van arribar des de territori rus i en un curt espai de temps. A continuació us deixem el vídeo del qual van intentar censurar la seva difusió:

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1426Shares