Press "Enter" to skip to content

Costa confessa que Mayor Oreja li va donar 150.000 euros “per a la campanya de Mariano”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
186Shares

Ricardo Costa, exsecretari general del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, ha ratificat davant el jutjat número 17 de València la declaració que va fer la Fiscalia Anticorrupció. Aquestes declaracions s’emmarquen dins de la investigació per la suposada estafa en la Formula 1 durant la presidència de la Generalitat de Francisco Camps.

Costa ha declarat que José Mayor Oreja, germà de l’exministre d’Interior d’Aznar i directiu de la constructora FC, C li va donar “per a la campanya de Mariano” 150.000 euros en bitllets de 500.
Aquests diners suposadament es van fer servir en la campanya del Sr. Rajoy a la presidència del Govern d’aquest any.

A més Costa assegura que Vicente Rambla, exvicepresident autonòmic, va ser qui li va demanar que rebés la visita de l’empresari perquè era germà de Jaime Mayor Oreja, l’exministre.

Segons Ricardo Costa, José Mayor Oreja “va treure de la jaqueta” els diners i l’hi va donar a David Serra, vicesecretari del partit, condemnat pel cas Gürtel. Mayor Oreja va ser acomiadat el 2013 de FCC després d’aparèixer a la caixa B del PP, en els ‘papers de Bárcenas’, amb dos pagaments el 2008 per un import total de 165.000 euros.
Costa, que ha confessat el finançament en B del PP valencià en el judici per Gürtel i en la seva compareixença ha contestat a totes les parts.

Comentaris
Comparteix
186Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
186Shares