Press "Enter" to skip to content

García Albiol: “No és un tema de raons humanitàries. No són en una presó del Vietnam ni de cap país tercermundista”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
350Shares

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha qüestionat que hagi de traslladar-se als polítics independentistes empresonats a Madrid a centres penitenciaris catalans, com demanen diferents veus del sobiranisme: “No estem parlant d’una presó a Vietnam ni en algun país tercermundista”.

“No ens enganyem: Madrid està a una hora d’avió o només cinc hores en cotxe”, ha frivolitzat en una entrevista de TV3 després de preguntar per si hauria d’acostar a Catalunya als exmembres del Govern, l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, i al líder d’Òmnium, Jordi Cuixart.

També ha afirmat que apropar-los o no “no depenia de Mariano Rajoy i ara no dependrà de Pedro Sánchez”, sinó dels jutges i fiscals que considerin oportú el canvi.

Ha assenyalat que la diferència entre la vida que porten aquests exconsellers a la presó amb la de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Alemanya, de qui ha dit que va “a restaurants, fa vida relativament normal, fora de casa però vida normal”.

Comentaris
Comparteix
350Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
350Shares