Press "Enter" to skip to content

Xabier García Albiol es fa una selfie fent veure que treballa i encén Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
155Shares

El president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, sempre molt actiu en les xarxes, sobretot a Twitter, els ha alegrat la tarda a alguns usuaris penjant una foto en què suposadament està treballant al seu despatx del parlament, davant de la pantalla d’un ordinador amb un text, el problema comença quan alguns dels usuaris de Twitter publiquen el contingut del text i és un discurs antigui del dirigent popular, difícilment ho estigui corregint si és antic, potser que sigui massa meticulós i estructurat, cosa que veiem difícil.

Comentaris
Comparteix
155Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
155Shares