Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Un nen (no català) a Pedro Sánchez sobre Catalunya : “No pot obligar-los a que no puguin decidir”

Puntuació dels lectors

Fa uns anys, el líder del PSOE, Pedro Sánchez i ara president de l’estat espanyol, se sotmetia a les preguntes de quatre nens al programa de Telecinco “26.J. Vull governar “-conducido per Ana Rosa Quintana- i responia a la pregunta d’una de les nenes que el que passa a Catalunya” és com quan tens un grup d’amigues i de sobte hi ha una amiga que diu que no vol formar part del grup “. Segons Sánchez, en aquests casos “el que cal fer és intentar convèncer-la que hi ha coses molt bones en el grup i que comparteixi moltes coses”.

L’ara president espanyol explicava que contràriament a la seva proposta, “Rajoy el que diu a aquesta amiga és: bo, doncs si vols marxar, marxa, però al final el que intenta és enfrontar-se”, quan “el que hi ha és a dir a Catalunya que la volem perquè hi ha moltíssims catalans que volen seguir sent espanyols “.

La part més complicada per a Pedro Sánchez va ser quan un dels nens li pregunta sobre Catalunya, afirmant que no és just no deixar que el poble català no pugui decidir sobre el seu futur, en aquest moment Pedro Sánchez intenta esquivar la pregunta com pot, afirma que està d’acord amb permetre que votin, després canvia d’opinió i parla d’un pacte conjunt, i aprofita el silenci del nen que intentava explicar-se millor per deixar anar una altra frase i és en aquest moment quan Ana Rosa Quintana canvia de tema ràpidament per no comprometre el llavors candidat Pedro Sánchez.

Vídeo complet

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser