Press "Enter" to skip to content

Un candidat a regidor pel PSOE explica per què apareix a Facebook amb símbols feixistes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
109Shares

A la localitat sevillana d’Alcalá de Guadaíra estan passant ‘coses’, com diria l’expresident del Govern Mariano Rajoy. Resulta que en els últims anys, després de la sortida de l’anterior alcalde implicat en nombroses trames de presumpta corrupció, s’ha desfermat una autèntica guerra política.

La localitat ha passat de ser el bastió socialista en què el PSOE va aconseguir en una ocasió la majoria absoluta més absoluta de tots els municipis d’Andalusia a Governar amb el suport de Ciutadans i amb ‘navajeos’ interns continuats.

Resulta que fruit de tota aquesta guerra fa uns dies un mitjà local va treure a la llum una captura de pantalla de Facebook en el qual es veu un exmilitant del PSOE, David Hidalgo Gámez, que va concórrer a la llista dissenyada per l’exalcalde Gutierrez Limones a les últimes eleccions municipals, en què se li veu acompanyat d’una dona i d’uns símbols feixistes.

Hidalgo posa a les xarxes socials amb la bandera del jou i les fletxes de la Falange Espanyola -partit fundat per José Antonio Primer de Rivera- amb la seva parella, Maria del Mar Díaz Benete, regidor del Partit Popular a la localitat almerienca de Gérgal. No és l’única imatge d’extrema dreta que aquesta llueix en els seus perfils, ja que també actualitza els seus estats amb la bandera espanyola anti constitucional, la coneguda com a ‘l’Àguila’ i que va ser usat en la dictadura de Francisco Franco.

“La Fatxa a casa meva és la meva dona i pot publicar en el seu perfil el que estimi oportú”, va comentar afegint que “l’amor no entén de colors però si de respecte”.

Comentaris
Comparteix
109Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
109Shares