Press "Enter" to skip to content

Neix l’Associació Finlandesa d’Amics de Catalunya: Fomentar drets lingüístics, culturals i democràtics de les minories

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
238Shares

Durant aquest mes de maig del 2018 s’ha fundat l’Associació Finlandesa d’Amics de Catalunya amb l’objectiu de promoure a Finlàndia el coneixement de la llengua, la cultura i la història de Catalunya. L’associació organitza cursos de llengua catalana, així com diverses activitats i esdeveniments relacionats amb Catalunya.

Per obtenir més informació sobre els cursos d’idiomes i altres activitats es pot visitar la web de l’associació, www.kataloniaseura.fi. A la web es pot trobar molta informació sobre Catalunya, la seva llengua, cultura i història. Les escoles i les institucions educatives tenen a la seva disposició informació diversa i enllaços molt útils per a les seves activitats.

Les activitats relacionades amb Catalunya inclouen conferències, presentacions, debats, presentacions de llibres, clubs d’idiomes, visites esportives, tallers de cuina catalana i seminaris acadèmics. Les activitats s’organitzen durant tot l’any i s’utilitzen eines digitals que permeten a les persones participar en esdeveniments a distància, independentment del seu lloc de residència.

L’associació també dona suport a l’establiment i consolidació de vincles comercials entre Finlàndia i Catalunya. S’ha creat un grup de treball dedicat a aquesta temàtica per decidir les properes passes d’actuació.

Es tracta d’una associació cultural sense ànim de lucre i les activitats es financien principalment amb donacions i subvencions privades. La inscripció per a socis s’ha de realitzar per internet. El coordinador de les activitats i Director Executiu de l’associació és Janne Riitakorpi.

Per a més informació:

Associació Finlandesa d’Amics de Catalunya

www.kataloniaseura.fi

info@kataloniaseura.fi

Comentaris
Comparteix
238Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
238Shares