Press "Enter" to skip to content

Els tiets de la menor morta a Vilanova van trobar el cadàver sota el matalàs del sospitós

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
212Shares

Una menor de 13 anys va ser trobada morta a la nit d’aquest dilluns a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) hores després que es denunciés la seva desaparició, segons ha informat la Policia Local. Un home va ser detingut per, presumptament, haver participat en els fets, segons han informat fonts policials.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra es va fer càrrec del cas. El cos sense vida de la menor presentava signes evidents de violència. Segons han indicat veïns de la zona, el cadàver de la nena va ser trobat a l’habitatge d’un individu que va ser detingut per la Policia local.

Pel que sembla, el detingut era veí dels avis de la menor i era considerat l’únic sospitós de la desaparició. Quan els cossos de seguretat van accedir a casa d’aquest home, van trobar el cos sense vida de la jove, amb clars signes de violència. De moment, es desconeixen les causes de el presumpte assassinat.

El cap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra, l’intendent Toni Rodríguez, ha explicat en roda de premsa que van ser dos oncles de la menor qui van irrompre a casa d’aquest veí en sospitar de la seva actitud i els que van trobar el cos de la nena, que presentava ferides d’arma blanca.

El seu pare l’esperava al carrer

Pel que sembla, la nena hauria passat les últimes hores de la tarda a casa dels seus avis. El seu pare va anar a recollir-la al portal però la nena, després de deixar la casa dels seus avis, no arribaria al carrer. Malgrat no haver-la vist sortir, el pare va pensar que s’havia despistat i va començar a buscar-la pel carrer.

El pare va avisar tant a la seva parella sentimental com a la mare de la nena del que ha passat, moment en què va començar la recerca pel carrer per intentar localitzar-la. Però, al trobar-se amb agents de la Policia Local, aquests van arribar a la conclusió que era difícil que hagués sortit del portal.

Els agents, al costat de dos dels oncles de la nena, van començar a cridar porta per porta a tots els veïns … i aviat van sospitar d’un en concret. No només va trigar excessivament a obrir, sinó que va sortir embolicat en una tovallola com si s’acabés de dutxar.

Les indagacions van continuar, però els oncles de la menor no van confiar en la versió d’aquell veí i, pel seu compte, van decidir accedir al domicili d’aquest, trobant ells mateixos el cadàver de la nena sota el matalàs d’una de les seves habitacions, que es trobava visiblement revolta.

Comentaris
Comparteix
212Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
212Shares