Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Guerra interna al PP: García Margallo afirma que farà tot el possible perquè Soraya no sigui la portaveu

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
186Shares

L’exministre d’Asusntos Exteriors, José Manuel García-Margallo ha tornat a deixar clar que Soraya Sáenz de Santamaría no és santa (maria) de la seva devoció.

L’ex polític del PP, reconvertit en interessant tertulià, es trobava aquest dilluns a la taula de política d’ ‘Espejo Público’, on han comentat les conseqüències de la moció de censura en el si del PP.

I així és com García-Margallo, sense alterar-se gens ni mica, ha confessat que “faré tot el possible perquè Soraya Sáenz de Santamaría no sigui portaveu del Partit Popular”.

No ha quedat aquí el seu atac a l’encara vicepresidenta del Govern, sinó que el “Zasca” ha estat doble. “Els únics que queden del primer Govern són Soraya, Montoro i Fátima Báñez, la resta han desaparegut i eren els que curiosament tenien criteri propi”.

Davant aquesta afirmació, tant els tertulians com Susanna Griso s’han tirat a sobre de García-Margallo per qüestionar pel criteri dels tres ministres esmentats. I de nou, l’exministre d’Afers Estrangers, s’ha desmarcat amb un altre palet a Soraya Saénz de Santamaría.

Comentaris
Comparteix
186Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
186Shares