Press "Enter" to skip to content

El PP confirma que esmenarà els seus propis pressupostos després trencar-se el pacte amb el PNB

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
284Shares
Puntuació dels lectors

El Partit Popular inclourà al Senat esmenes als pressupostos generals de l’Estat sobre qüestions que abans no podia abordar pel seu pacte amb el PNB, però que un cop trencat per part dels nacionalistes bascos, va defensar a la cambra alta. Així ho ha anunciat el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, que ha assegurat, però, que els populars no canviaran amb les seves esmenes la principal mesura que va aconseguir incloure el PNB en els pressupostos, la pujada generalitzada de les pensions.

En declaracions a Telecinco, Hernando ha recordat que el PP ja no té “vinculació amb el PNB” perquè aquest partit “ha trencat la confiança entre les diferents formacions” que van donar suport als pressupostos del Govern de Mariano Rajoy al Congrés.

Es mantindrà la pujada de les pensions pactada

Ara, ha afegit, els populars tenen “mans lliures” per “millorar” els comptes de l’Estat i per incloure algunes esmenes que es van deixar “a la cartera” perquè sabien que amb el PNB no podrien tirar endavant. En qualsevol cas, el portaveu del PP ha assenyalat que el seu partit no canviarà la pujada de les pensions.

“Els nostres majors que estiguin tranquils, han tingut una de les majors pujades de la nostra història”, ha dit el portaveu del PP, subratllant que així es va pactar no només amb el PNB -que va ser el que va posar sobre la taula aquest augment de les pensions- sinó amb la resta de formacions que van donar suport els pressupostos.

Rafael Hernando ha assenyalat que aquests són uns pressupostos “per a tots” i no només contenien millores en els territoris dels quals, com el PNB, els van donar suport, a més de subratllar que són els mateixos comptes que hagin volgut fer els populars en el seu primer any de Govern de Rajoy, el 2012, però que no van poder perquè els socialistes “havien deixat Espanya arruïnada”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
284Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
284Shares