Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] El president de la Federació espanyola de Futbol va voler treure la senyera de la Copa de la Reina

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
119Shares

Després del polèmic Ángel María Villar arriba Luis Rubiales que va agafar el relleu, fa pocs dies al capdavant de la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i no ha trigat a protagonitzar la primera polèmica. El Barça va conquerir la Copa de la Reina en l’últim sospir de la pròrroga davant l’Atlètic de Madrid i durant la celebració blaugrana el dirigent no va voler que la bandera catalana aparegués a la foto de rigor.

La portera barcelonista i capitana, Laura Ràfols, va ser l’encarregada de recollir el trofeu de mans del dirigent. La copa estava adornada amb la senyera i aquesta imatge no va agradar a Rubiales, que va demanar a l’arquera que la retirés. La barcelonista es va resistir a llevar-la però, davant la insistència del president, va acabar per ficar l’estendard dins el trofeu.

Per Ràfols va ser l’última imatge com a jugadora del Barça. La portera havia anunciat que seria el seu últim partit com a jugadora del club català i no va poder acabar de millor manera. Quan tot apuntava als penals, Mariona Caldentey marcar el gol culer, donant una última alegria a la seva companya.

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
119Shares