Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Treballadors de RTVE li dediquen un impressionant vídeo al seu director: Senyor Sánchez, aquí té la sortida “!

Comparteix
326Shares

La història de RTVE sembla destinada a tenir un final com el de l’expresident Rajoy, potser no per una moció de censura, però ja són molts els treballadors de la cadena estatal que es queixen de la manca d’objectivitat i la manipulació amb la qual han de treballar diàriament, potser aquesta pressió i el canvi de govern catapulten una sortida de l’actual director de RTVE. Aquest ja és sisè divendres negre a TVE i potser el pitjor de tots, la lamentable censura de la qual es queixen els mateixos treballadors . I negre pel futur polític que li espera a Mariano Rajoy. El líder del PP ja és història. I en l’ens públic no volen que passi ni un minut més tolerant l’intolerable. Parlem dels treballadors, evidentment. El dia que Pedro Sánchez és el nou president del govern, ells protesten irats per la gestió d’un altre Sánchez, José Antonio Sánchez, president de RTVE.

Els treballadors es van decidir a gravar un vídeo en el qual li ensenyen la sortida al seu ja conegut i polèmic director, amb el qual afirmen no treballar en plena llibertat de premsa, en el vídeo es veu una cadena interminable de treballadors de RTVE vestits de negre i indicant-li la sortida al seu director.

Comentaris
Comparteix
326Shares
Segueix-nos!

Comments are closed.