Press "Enter" to skip to content

L’última piulada de Mariano Rajoy com a president d’Espanya fa esclatar Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
186Shares
Puntuació dels lectors

Mariano Rajoy va parlar per última vegada com a president del Govern. El dirigent del PP va tancar el torn d’intervencions a la moció de censura amb un gest cap al futur president d’Espanya “Vull ser el primer a felicitar-lo”, va dir a Pedro Sánchez. “Ha estat un honor ser president d’Espanya i deixar una Espanya millor que la que hi vaig trobar”, afirmava Mariano Rajoy: “Tant de bo el meu substitut pugui dir el mateix en el seu dia”.

Sense haver participat pràcticament en el debat de la seva censura, i tancat en un restaurant de Madrid, Rajoy es va reservar un moment per al comiat en els minuts previs a la votació que el desallotjaria del poder.

El dirigent del PP va utilitzar al voltant d’un minut en un comiat que ha finalitzat amb les següents paraules: “Sort a tots vostès, pel bé d’Espanya”.

Després va publicar a manera de comiat una frase en el seu compte de Twitter i els internautes li van respondre amb mems molt originals sobre els diferents moments i conflictes en què va participar el PP i Mariano Rajoy al llarg de la seva conflictiva legislatura.

BrokerCatalà.cat Aprèn a guanyar diners en el mercat Forex

Comparteix

Comentaris
Comparteix
186Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
186Shares