Press "Enter" to skip to content

Les xarxes s’indignen amb el ‘periodisme’ de Ferreras: “La notícia del dia, Zidane se’n va.”

Puntuació dels lectors

Les xarxes socials han criticat avui a Antonio García Ferreras per la seva original visió del ‘periodisme’.
Quan els focus de tot Espanya està en la moció de censura de Pedro Sánchez a Mariano Rajoy, el director d’informatius de La Sexta ha assegurat que la dimissió de Zinedine Zidane era la notícia del dia.

De fet va tallar la connexió amb el que passava al Congrés dels Diputats per a connectar amb Valdebebas on el seu antic cap, Florentino Pérez estava al costat de l’entrenador del Reial Madrid.

“Zidane se’n va. Ha estat una decisió personal “es va precipitar a dir Ferreras.

Després d’això va retransmetre la roda de premsa de l’entrenador madridista, com si a tot el país li hauria d’importar això quan es juga el futur del país a les Corts.

En finalitzar el programa ha deixat anar Ferreras: “La notícia del dia, Zidane se’n va” i tot seguit ha dit “Això és La Sexta, més periodisme”.

Ja fa anys, quan el PSOE-A de Susana Díaz, on treballa la seva cunyada, tornava a guanyar les eleccions, en aquella nit electoral, Ferreras va tallar la informació de les eleccions per informar que Pablo Iglesias i Tania Sánchez havien tallat. Als andalusos ens queien 4 anys més de “susanismo” però per Ferreras l’important era la situació sentimental d’un líder polític.

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser