Press "Enter" to skip to content

Les últimes hores de Mariano Rajoy: Dimiteix o el “faran dimitir” divendres

Puntuació dels lectors

El PNB li ha dit al Govern que donarà suport a la moció del PSOE

Mariano Rajoy té les hores comptades, ja que o dimiteix o el fan fora el divendres, tot i el suport de Ciutadans

Segons fonts de la Moncloa citades en exclusiva per L’Independent, el PP ja coneix quina és la posició del PNB i això implicaria donar suport a la moció de censura de Pedro Sánchez, de manera que precipitaria la caiguda de l’Executiu.

L’única opció que li quedaria a Rajoy per allargar una mica més la legislatura i acabar el tràmit de l’aprovació dels pressupostos seria la de dimitir deixant a la Vice-president com a Presidenta en funcions fins que es convoquin eleccions.

Les negociacions entre els nacionalistes bascos i l’Executiu s’han intensificat en les últimes hores davant l’advertència feta per la formació d’Andoni Ortuzar que s’estaria plantejant donar suport a la moció de censura presentada per Sánchez.

Segons les mateixes fonts, després de conèixer la posició del PNB al Govern es treballa ja en una sortida que permeti la continuïtat, encara que de manera transitòria, l’Executiu fins a unes futures eleccions. Sortida que no només s’hauria tractat amb els nacionalistes bascos sinó també amb Ciutadans.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser