Press "Enter" to skip to content

Un advocat egipci presenta una demanda contra Sergio Ramos per la lesi贸 a Salah

Puntuaci贸 dels lectors

El fam贸s advocat egipci Bassem Wahba ha anunciat que va presentar una demanda de 1.000 milions d’euros contra Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid, despr茅s de la lesi贸 que l’espanyol li va provocar a Mohamed Salah, del Liverpool. “Ramos va fer mal intencionadament a Salah i hauria de ser castigat per les seves accions. He presentat una demanda i una queixa davant la FIFA “, va explicar el jurista en una televisi贸 eg铆pcia.

Aix铆 mateix, Wahba acusar Ramos d’haver infligit “dany f铆sic i psicol貌gic” tant a la naci贸 eg铆pcia com al seu futbolista m茅s fam贸s. De sortir victori贸s, l’advocat egipci, Wahba va prometre donar la milion脿ria xifra a la fundaci贸 estatal Long Live Egypt Fund.

Paral路lelament, dilluns es va llan莽ar una petici贸 per reunir 500.000 firmes al lloc web change.org, amb la finalitat que la UEFA ia la FIFA prenguin cartes en l’assumpte en contra del futbolista del Reial Madrid.

A Egipte la premsa l’ha anomenat “carnisser” i demanen que no jugui el Mundial fins que no es recuperi Salah. A Alemanya parlen de l’agressi贸 al porter alemany Karius minuts abans del gol a Benzema que l’脿rbitre va passar per alt i en la plataforma change.org m茅s de 400.000 persones han signat una petici贸 perqu猫 sigui sancionat pel p猫ssim exemple que d贸na i per anar a lesionar intencionadament el rival.

El m贸n del judo debat sobre la “perillosa jugada prohibida” de Sergio Ramos a Salah

El compte oficial de twitter de l’European Judo Union ha realitzat el seu particular an脿lisi de la jugada entre Sergio Ramos i Salah en qu猫 l’estrella del Liverpool va acabar lesionada a la Final de la Champions League.

“El Waki-gatame 茅s una t猫cnica perillosa. Per aix貌 no est脿 permesa en judo per usar-la com transici贸 a ne-waza”, van publicar a la EJU.

Per completar la seva an脿lisi en la Uni贸 Europea de Judo van adjuntar una foto de l’esmentada acci贸 entre Ramos i Salah amb un altre comentari: “Una t猫cnica de bloqueig de bra莽 prohibida en Judo, per貌 en futbol els suficientment bona com per guanyar la Champions League” . Aquesta apreciaci贸 t猫cnica de l’European Judo Union es va convertir en viral a les xarxes socials, i m茅s despr茅s que des de la mateixa EJU fomentessin el debat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilaci贸n L谩ser