Press "Enter" to skip to content

Un advocat egipci presenta una demanda contra Sergio Ramos per la lesió a Salah

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
800Shares

El famós advocat egipci Bassem Wahba ha anunciat que va presentar una demanda de 1.000 milions d’euros contra Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid, després de la lesió que l’espanyol li va provocar a Mohamed Salah, del Liverpool. “Ramos va fer mal intencionadament a Salah i hauria de ser castigat per les seves accions. He presentat una demanda i una queixa davant la FIFA “, va explicar el jurista en una televisió egípcia.

Així mateix, Wahba acusar Ramos d’haver infligit “dany físic i psicològic” tant a la nació egípcia com al seu futbolista més famós. De sortir victoriós, l’advocat egipci, Wahba va prometre donar la milionària xifra a la fundació estatal Long Live Egypt Fund.

Paral·lelament, dilluns es va llançar una petició per reunir 500.000 firmes al lloc web change.org, amb la finalitat que la UEFA ia la FIFA prenguin cartes en l’assumpte en contra del futbolista del Reial Madrid.

A Egipte la premsa l’ha anomenat “carnisser” i demanen que no jugui el Mundial fins que no es recuperi Salah. A Alemanya parlen de l’agressió al porter alemany Karius minuts abans del gol a Benzema que l’àrbitre va passar per alt i en la plataforma change.org més de 400.000 persones han signat una petició perquè sigui sancionat pel pèssim exemple que dóna i per anar a lesionar intencionadament el rival.

El món del judo debat sobre la “perillosa jugada prohibida” de Sergio Ramos a Salah

El compte oficial de twitter de l’European Judo Union ha realitzat el seu particular anàlisi de la jugada entre Sergio Ramos i Salah en què l’estrella del Liverpool va acabar lesionada a la Final de la Champions League.

“El Waki-gatame és una tècnica perillosa. Per això no està permesa en judo per usar-la com transició a ne-waza”, van publicar a la EJU.

Per completar la seva anàlisi en la Unió Europea de Judo van adjuntar una foto de l’esmentada acció entre Ramos i Salah amb un altre comentari: “Una tècnica de bloqueig de braç prohibida en Judo, però en futbol els suficientment bona com per guanyar la Champions League” . Aquesta apreciació tècnica de l’European Judo Union es va convertir en viral a les xarxes socials, i més després que des de la mateixa EJU fomentessin el debat.

Comentaris
Comparteix
800Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
800Shares