Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Uns encaputxats destrossen la pancarta de “Llibertat presos polítics” de Palamós

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
109Shares

Un grup d’encaputxats ha trencat la pancarta de “Llibertat presos polítics” que hi havia penjada al balcó de l’Ajuntament de Palamós (Baix Empordà). Els fets s’haurien produït la nit de dijous a divendres de la setmana passada. Els autors dels desperfectes, que han reivindicat l’acció en les xarxes socials sota el nom de Libera Girona, també haurien arrencat el senyal de “Municipi per la Independència” de l’entrada del poble i es van emportar diversos llaços grocs que hi havia penjats en diversos punts de Santa Cristina d’Aro.

Per deixar constància del que qualifiquen de “neteja”, van penjar un vídeo a Youtube en què es veu com quatre persones trenquen la pancarta amb ajuda d’un pal i també com treuen el senyal i els llaços. Tot amb la cançó de Dracs de Masmorres de Parxís de fons.

Comentaris
Comparteix
109Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
109Shares