Press "Enter" to skip to content

Hospitalet de Llobregat diu NO a una moció de suport als professors de l’IES El Palau

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
388Shares

El professor de l’institut IES El Palau de Sant Andreu de la Barca i delegat sindical de la CGT, Josep Lluís del Alcázar, ha assegurat aquest dilluns que els docents del centre estan “dolguts” després que dimarts passat el ple municipal de l’Hospitalet de Llobregat no aprovés una moció de suport al professorat del centre per “no posar a les escoles al centre del conflicte”.

Una moció, ha recordat Alcàsser, que s’havia treballat conjuntament amb altres ajuntaments com el d’Esplugues de Llobregat (on sí es va aprovar) i que només a l’Hospitalet va rebre un “NO categòric”.

El docent ha criticat el grup municipal del PSC, que governa a la segona ciutat de Catalunya, i al regidor d’Educació, Jaume Graells, per justificar la seva negativa a la moció per “no posar en risc la convivència i la democràcia” quan qui la està posant en perill són aquells que “han instrumentalitzat políticament aquest afer”.

“És gravíssim que l’assemblea del professorat demani ajuda i la resposta sigui aquesta”, ha afegit. Per tot això, l’Alcàsser espera que els socialistes de l’Hospitalet corregeixin la seva postura i ajudin a desjudicialitzar el conflicte perquè es pugui resoldre internament al centre.

Comentaris
Comparteix
388Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
388Shares