Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] En llibertat el conductor que va atropellar mortalment un menor a Igualada

Puntuació dels lectors

Una jutge d’Igualada (Barcelona) ha deixat en llibertat provisional, encara que amb l’obligació de comparèixer periòdicament al jutjat, el conductor que divendres es va lliurar a la policia local del municipi per haver atropellat mortalment un menor de 13 anys que circulava en bicicleta.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la jutge de guàrdia ha acordat deixar lliure el detingut, tot i que li ordena presentar-se periòdicament en seu judicial mentre duri la investigació del cas, que correspon al jutjat d’instrucció número 4 d’Igualada .

El conductor es va donar a la fuga el passat 20 de maig, després d’atropellar un menor de 13 anys, que va resultar ferit molt greu a conseqüència de l’atropellament i va morir el passat dimecres.

Divendres passat, l’home, que conduïa una furgoneta, es va presentar voluntàriament a la comissaria de la policia local d’Igualada i va admetre la seva participació en l’atropellament, pel que va quedar detingut.

El menor va ser atropellat en un pont que uneix els municipis d’Igualada i Santa Margarida de Montbui (Barcelona) i, a conseqüència del sinistre, va quedar en estat crític, pel que va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir el passat dimecres.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser