Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Rafael Hernando ofereix aquesta explicació inaudita sobre la seva teoria de la moció de censura contra Rajoy

Puntuació dels lectors

Rafael Hernando (PP) ha tornat a protagonitzar, un cop més, unes declaracions que directament insulten a tots els votants del PP, als quals pren per tontos. El portaveu del Partit Popular ha dit que la moció de censura presentada per Pedro Sánchez després de conèixer-se la sentència de la trama Gürtel és “un invent de Pablo Iglesias per tapar el del seu xalet”.
A més Hernando ha demanat “prudència” al líder de Ciutadans, que ja dóna per finalitzada la legislatura, i l’ha instat a que “no s’aprofiti de la situació”. Les polèmiques i cíniques declaracions d’Hernando han estat el més vist del dia.

Vídeo: Europapress

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 220
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser