Press "Enter" to skip to content

Un autobús de TMB es dóna a la fuga després d’atropellar un ancià de 80 anys

Puntuació dels lectors

Un avi ha resultat ferit avui a Barcelona en ser atropellat per un autobús urbà de TMB, el conductor va prosseguir la seva ruta sense aturar malgrat les advertències i recriminacions dels passatgers, que s’han adonat del succés, ha explicat a Efe una testimoni dels fets.

Segons han informat a Efe fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’accident ha ocorregut cap a les 13.15 hores d’avui a la confluència entre la plaça Nen de la Rutlla i l’avinguda Verge de Montserrat, quan un autobús de la ruta D-40 ha atropellat el vianant, que pel que sembla pretenia pujar al vehicle en una parada existent a la zona just en el moment en què el conductor es disposava a arrencar.

El succés ha tingut lloc quan un autobús de la ruta D-40 ha atropellat el vianant, que pretenia pujar al vehicle en una parada just quan el conductor anava a arrencar.

Una passatgera de l’autobús ha explicat a Efe que les persones que viatjaven en el vehicle han notat l’impacte de l’atropellament i han demanat al conductor que el detingués per aclarir els fets i auxiliar la víctima, malgrat la qual cosa el xofer ha seguit endavant amb el seu recorregut.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les causes de l’accident, segons ha informat una portaveu de l’Ajuntament de Barcelona, ​​que no ha donat més detalls sobre les circumstàncies del succés i s’ha remès al que concloguin les diligències policials.

L’home, de 80 anys, ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, ​​en principi amb una fractura en una cama, tot i que encara s’està pendent de l’avaluació del seu estat, segons fonts del Servei d’Emergències Mèdiques ( SEM).

D’acord amb la versió dels passatgers, l’home s’ha acostat corrent a l’autobús i ha colpejat la porta del vehicle perquè el conductor li obrís, però aquest ha arrencat, per causes que es desconeixen, de manera que la víctima ha caigut a sòl i l’autobús li hauria passat per sobre.

Diversos dels passatgers han cridat l’atenció del conductor i li han demanat a crits que detingués el vehicle, davant del que l’empleat de TMB ha fet cas omís, encara que moments després va adduir que no havia vist res i que l’accident no era culpa seva , han afegit els testimonis.

L’home ha estat auxiliat al carrer per diversos veïns que eren a les proximitats del lloc de l’accident.

Paral·lelament, passatgers de l’autobús han trucat al telèfon d’emergències 112 per avisar de l’accident i a TMB per alertar-los de l’actitud del conductor.

Per la seva banda, TMB s’ha remès l’atestat que la Guàrdia Urbana està confeccionant sobre l’accident i ha recalcat que està col·laborant amb la policia en la investigació d’aquest.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser