Press "Enter" to skip to content

La sentència del cas Gürtel: A qui sentència?

Puntuació dels lectors

Reconec que de la Gürtel en sabia poc, simplement coneixia que un conjunt de persones i empreses aconseguien uns diners fraudulents que servien per pagar les despeses de campanyes per eleccions i per augmentar el compte corrent de determinats dirigents del Partido Popular.

Diuen que la sentencia té 1.800 pàgines on es demostra que hi havia una trama i uns beneficiaris, però la sentencia es una vergonya a nivell judicial. Intentaré explicar-ho.

1.- DINERS .– Es evident que a diferencia per exemple de la Universitat Juan Carlos I, on la corrupció consistia en donar títols i màsters universitaris sense fer els pertinents exàmens, a la Gürtel la corrupció era per obtenir diners.

2.- CORRUPTES.– Hi ha dos tipus de corruptes, els que des de l’administració adjudiquen contractes, moltes vegades directament a dit o en concursos manipulats i els altres son els que es dediquen a cobrar les comissions econòmiques que generen aquestes adjudicacions fraudulentes.

La sentencia acaba aquí. Ens demostra que hi ha un partit, que es el Partido Popular, que a través dels seu tresorer ingressa moltíssims diners de comissions, que aquests diners financen el partit i milloren i molt els comptes corrents de molts dirigents d’aquest Partit.

També ens demostra que alguns dels comissionistes munten les seves pròpies empreses per fer treballs directament pel Partido Popular, on s’inflen les partides per justificar despeses i blanquejar el diner cobrat en comissions.

3.- CORRUPTORS.– Aqui hi ha la mare dels ous, la sentencia no ens diu absolutament res dels corruptors que son els que tenen i donen els diners als corruptes. Queda clar que sense corruptors es difícil que hi hagi corruptes. Doncs bé d’aquesta part de la trama, la mes important, la sentència no en diu absolutament res.

Tots tenim al cap el nom d’empreses i persones que podrien ser els corruptors, jo no en diré ni un de nom, simplement no en tinc probes, però caram, d’on han sortit tants de cents de milions?

NOMÉS DE GRANS ADJUDICACIONS DE CONTRACTES.

A.- Quins son aquests contractes?
B.- A qui es van adjudicar?
C.- Quines variacions pressupostàries han sofert.
D.- Aquestes grans obres estaven justificades? Aeroports sense avions i estacions de tren sense passatgers…

Demano per decència democràtica, que la justícia ens digui d’on han sortit els diners per poder pagar tota aquesta corrupció.
El Sr. Bárcenas i d’altres condemnats, rebien els diners, però no els generaven.

Perdoneu l’expressió però:

D’ON COLLONS HAN SORTIT ELS CENTENARS DE MILIONS D’EUROS DEL CAS GÜRTEL? ALGÚ ELS HAURÀ DONAT i d’això els jutges ni una línia.

Si ahir es necessitaren 500 policies per escorcollar les seus de petites associacions sense ànim de lucre, per tal de intentar trobar algun petit indici de petits desviaments de subvencions. La pregunta es obvia:

QUANTES DESENES DE MILERS DE POLICIES ES NECESSITARIEN PER ESCORCOLLAR LES DEPENDENCIES DE TOTS ELS CORRUPTORS?

Doncs ni un, el poder dels poderosos es molt mes que poder i aquest poder invisible farà que tot quedi absolutament inamovible, els innocents independentistes seguiran a la presó, els de la Gürtel que estan a la presó i continuaran, els que estan fora no hi entraran i evidentment, cap corruptor anirà mai a la presó i el Partido Popular seguirà governant i enfonsant el país i mentre, El PSOE ni se’l veu ni se l’espera, el Pablito continuarà amb les mudances del seu nou xalet i tot i absolutament igual, i els catalans? Doncs nosaltres com sempre: cornuts i a pagar el veure…

Pere Plans Girabal

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 59
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser