Press "Enter" to skip to content

La portada del diari “La Razón” sobre el cas Gürtel que sembla ciència ficcción

Puntuació dels lectors

Després de les queixes dels treballadors de RTVE per la falta de llibertat i objectivitat en els seus informatius, hi ha altres mitjans que també tenen aquesta “sintonia especial” amb el govern espanyol i semblen estar molt orgullosos que sigui així, aquest divendres, les portades de la premsa espanyola informen puntualment a les seves portades de la sentència del cas Gürtel que condemna a Correa, Bárcenas i al mateix Partit Popular. Tots destaquen en el seu titular principal la “duresa” de les condemnes, la gravetat que el mateix PP hagi resultat condemnat i la crisi política que s’obre. ¿Tots? No! Un diari dirigit per l’irreductible Marhuenda resisteix, encara i com sempre, a l’invasor.

El diari La Razón obre aquest divendres amb un curiós i sorprenent titular: “El tribunal s’excedeix en acreditar la ‘caixa B’ del PP abans del judici”. El típic titular que la lògica diu que cal publicar quan un tribunal condemna 351 anys de presó a 29 acusats de formar una trama corrupta i quan el partit que governa és un dels condemnats.

Com subtítol: “Justifica que calia ‘precisar el context’ del cas i posa en dubte la ‘versemblança’ del testimoni del president”. A més inclou un editorial titulat: “Ingerència judicial que danya al PP”.

Una portada que sorprèn encara més quan la resta dels principals mitjans han estat unànimes. “Condemnat el PP; en dubte la credibilitat de Rajoy “, titula El País. “La severa condemna per Gürtel soscava ‘la credibilitat’ de Rajoy”, diu El Mundo. Fins i tot l’ABC és contundent: “La condemna al PP per lucrar-se a la Gürtel anticipa una greu crisi política”.

Però La Razón va a la contra amb una portada tan ridícula que alguns fins i tot s’han preguntat si és fake. Doncs no:

Alguns han recordat també la portada de La Razón el dia 2 d’agost de 2013, que obria amb el titular: “Rajoy venç a Rubalbárcenas” intentant relacionar el exterorero del PP amb el PSOE amb una increïble pirueta.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 111
    Shares

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser