Press "Enter" to skip to content

La ministra Cospedal brinda pel Rei Felip: “És el primer espanyol i el primer soldat” i “representa la unitat de la nació”.

Puntuació dels lectors

El Rei ha presidit aquest dissabte la recepció a l’Ajuntament de Logronyo pel Dia de les Forces Armades i ha demanat un brindis pels més de 120.000 militars que formen part dels Exèrcits i l’Armada, per tots els espanyols i “per allò que més ens uneix, per Espanya”.

Després d’una multitudinària desfilada pels carrers de Logronyo, els Reis s’han traslladat fins a la seu consistorial per presidir una recepció d’unes 300 persones. Al costat d’ells han estat la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, el Cap d’Estat Major de la Defensa (JEMAD), el general Fernando Alejandre, o l’alcaldessa de la ciutat, Cuca Gamarra, entre altres autoritats civils i militars.

Felip VI ha assenyalat a les Forces Armades com “una part fonamental” de la societat i ha celebrat que aquesta festivitat abasti ja nombroses activitats a més de la desfilada. En aquesta edició hi ha hagut més de 400 activitats disseminades per tot Espanya per acostar la milícia a la ciutadania.

Aquest aspecte ha estat també el destacat per l’alcaldessa de Logronyo, que ha agraït la confiança posada a la seva ciutat per a la celebració d’aquesta desfilada i ha celebrat com s’ha bolcat la ciutadania en totes les activitats que porten realitzant-se durant l’última setmana.

Gamarra ha destacat en aquest punt la “lleialtat” de Logronyo “a la bandera, al Rei i a la nació espanyola”. “Gràcies a les Forces Armades per defensar la llibertat i la seguretat dels espanyols, tant dins del territori espanyol com en molts altres llocs del món”, ha afegit.

La ministra de Defensa María Dolores de Cospedal, s’ha limitat a demanar un brindis pel Rei, que ha subratllat que és “el primer espanyol i el primer soldat” i ha emfatitzat que “representa la unitat de la nació”.

Abans de la celebració de la desfilada, Cospedal ha explicat en una entrevista a TVE que el Dia de les Forces Armades “serveix per acostar a tots els espanyols el que són i el que fan els nostres militars”.

Un dia després de la possible moció de censura al president del govern espanyol i de la crisi en la qual es troba el partit popular per haver estat condemnat pel cas gürtel, de caure la borsa espanyola i pujar la prima de risc, el Rei Felip es manté al marge de la polèmica i sembla que no opinarà sobre la crisi del govern de Rajoy.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser