Press "Enter" to skip to content

Detingut un regidor del PP per intentar atropellar l’alcalde del seu poble

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

El Partit Popular sembla que té les hores comptades a càrrec del Govern espanyol, a més dels casos de corrupció, els màsters i una llarga llista que sembla no acabar mai, ara se suma el cas de la petita localitat de Conca d’Alcalá de la Vega, que ha estat aquesta setmana escenari d’un presumpte intent d’atropellament, en què els protagonistes han estat dos membres de la Corporació municipal.

Es tracta en concret de l’alcalde socialista, Rufo Montero, i l’edil popular Marcos Martínez, qui era detingut aquest dimecres, tot i que posteriorment posat en llibertat amb una ordre d’allunyament, per intentar atropellar el seu rival polític. És precisament aquesta rivalitat la que podria trobar-se després del succeït en aquest municipi enclavat en la Regió muntanyenca Baixa.

Tot passava dimarts passat, quan el regidor es trobava fent una passejada per un camí de la localitat, moment en el qual es va dirigir cap a ell un vehicle amb la intenció d’atropellar, segons la denúncia que va presentar davant la Guàrdia Civil.

“Anava caminant per la carretera per la vora de l’esquerra, i el regidor del PP venia també en la mateixa direcció i es va canviar de carril per atropellar”, relata Montero, que també ha assenyalat que va ser intencionat.

A causa del cop rebut, l’alcalde va haver de ser traslladat en ambulància fins a l’hospital Verge de la Llum de Cuenca, on se li va sotmetre a diferents proves diagnòstiques en el costat, el tòrax, el colze i la mà, rebent finalment l’alta mèdica.

Montero, que presideix l’Ajuntament d’Alcalá de la Vega des de l’any 1991, abandonava el centre hospitalari amb contusions a la mà dreta i un traumatisme al peu esquerre, segons l’informe mèdic.

Un fet que Montero va denunciar davant la Guàrdia Civil, donant inici a les investigacions que portaven aquest dimecres a la detenció del regidor del Partit Popular, que passava a disposició judicial.

Senyal d’Alcalá de la Vega al costat d’una fotografia del seu alcalde, Rufo Montero. arxiu

Des del Partit Popular de Conca no s’han pronunciat al respecte sobre aquest assumpte. El seu president, Benjamí Prieto, després de ser preguntat sobre el succés aquest dijous, assenyalava no tenir constància.

De moment no han transcendit més detalls d’aquest succés que segueix investigant la Guàrdia Civil. Uns fets que han posat el focus en aquest petit poble de menys d’un centenar de veïns censats.

NO ÉS LA PRIMERA POLÈMICA

Però aquest no és l’únic ‘topada’ que l’alcalde ha tingut al llarg dels seus 27 anys de govern a Alcalá de la Vega, ja que el 2008 va ser condemnat a un any i sis mesos de presó per agredir dos anys enrere a qui llavors era portaveu dels populars a l’Ajuntament.

David Martínez, a qui “fruit de les maneres de discutir l’alcalde socialista, entre altres seqüeles, li han quedat tres hèrnies discals i va haver d’estar un any de baixa mèdica”, tal com van explicar des del PP el 2010, quan la sentència es va fer ferma.

Una condemna per un delicte de lesions, falta de lesions i inhabilitació pel mateix període de temps, així com una indemnització de més de 16.000 euros, cosa que va portar a demanar al PP el seu cessament.

Per la seva banda, el regidor del PP també va ser llavors condemnat, per autor d’una falta de lesions, havent d’indemnitzar a Montero amb 466 euros.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares