Press "Enter" to skip to content

Familiars dels presos catalans, d’Altsasu i de Valtonyc és reuniran amb eurodiputats al Parlament Europeu

Puntuació dels lectors

Una delegació de vuit familiars dels presos catalans, dels presos d’Altsasu i del grup de soporte al raper Valtonyc es reuniran dimarts amb diversos eurodiputats al Parlament Europeu a Estrasburg. El grup de familiars dels polítics i consellers cessats empresonats que viatjaran a França inclou la presencia de Laura Masvidal i Anna Forn, dóna i filla de Joaquim Forn; Diana Riba, dóna de Raül Romeva; Montserrat Bassa, germana de Dolors Bassa; Ferran Pegueroles Forcadell, fill de Carme Forcadell; Xavier Sànchez Picanyol, Germà de Jordi Sànchez; i Francesc Riera, Cunyat d’Oriol Junqueras. L’acte, sota el títol ‘Defensant els drets fonamentals a la UE: el cas d’Espanya’, està organitzat per vuit Partits polítics amb presencia a l’Eurocambra: ERC, el PDeCAT, Podem, PNB, Bildu, Catalunya en Comú , Esquerra Unida i el BNG. Aixó implica que Compta amb el soporte de Tots els grups excepte el del PP, el PSC i Ciutadans.

Els familiars oferiran una roda de premsa dimarts al matí al Parlament Europeu a Estrasburg, que también comptarà amb la participació de l’exmagistrat del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pellín il ‘actor Alberto San Juan.

Immediatament Després, participaran en una reunió amb eurodiputats on también S’HAN convidat representants d’Altres Institucions europees. La delegació de familiars dels presos catalans, d’Altsasu i de Valtonyc seran a Estrasburg coincidint amb la celebració de la Sessió plenària del Parlament Europeu, on participin Tots els eurodiputats de la UE.

Comentaris
INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

COMPARTEIX !
  • 665
    Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser