Press "Enter" to skip to content

El PP Balear es desmarca del discurs de Rajoy i afirma sentir vergonya del cas Gürtel

Puntuació dels lectors

El secretari general del PP balear, Antoni Fuster, ha manifestat aquest divendres que la formació sent “vergonya” per la sentència del ‘cas Gürtel’ i ha declarat que demanaran disculpes “les vegades que sigui necessari”.

“Evidentment no ens agrada que excompanys del partit hagin ficat la mà a la caixa. Demanem disculpes, demanarem disculpes les vegades que sigui necessari”, ha assenyalat Fuster.

“És una autèntica vergonya i aquestes persones han d’estar on la Justícia ha decidit que han d’acabar”, ha asseverat el balear en referència als ex populars condemnats per l’Audiència Nacional.

El secretari general ha insistit que “el 99 per cent dels militants del PP estan aquí des de fa molt de temps fent les coses bé i treballant per aquesta terra”. Així, ha insistit que “el PP està ple de gent honrada” que “és aquí per millorar les coses”.

Igualment, ha assegurat que els responsables actuals estan “aquí per millorar això, perquè això no torni a passar” i ha recalcat que els fets van tenir lloc fa molts anys pel que ells no tenen “res a veure”.

En aquesta línia, ha expressat que respecta “sense cap tipus de dubte” la decisió de dos càrrecs del PP a Balears que han optat per abandonar el partit després de la sentència, el fins ara secretari general del PP d’Andratx, Àngel Hoyos, i l’exsecretari general i expresident regional de Noves Generacions (NNGG) del PP balear, Andrés Ferrer. Amb tot, Fuster ha postil·lat que “el compromís dels afiliats del PP” no és “anar-se’n” sinó “donar la cara i canviar això d’una vegada per totes”.

CENSURA LA “INCOHERÈNCIA” D’SÁNCHEZ

D’altra banda, el secretari general del PP de les Illes ha criticat que, a parer seu, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, “no està actuant amb molta coherència” en presentar una moció de censura.

“Presentar una moció de censura quan et l’han de donar suport dos partits que el que volen és trencar Espanya, com PDeCat o ERC, mentre tu estàs donant suport a l’article 155, no té molta coherència”, ha declarat Fuster.

El popular també ha assenyalat que, tot i que la moció de censura “és un instrument vàlid en política”, “quan un la presenta ha de saber quins suports té”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser