Press "Enter" to skip to content

Andrea Levy demana disculpes després de la sentència de la Gürtel

Puntuació dels lectors

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, afirma que, “amb la humilitat i l’honestedat que comporta el servei públic, crec que toca demanar disculpes” després de conèixer-se les condemnes de la sentència del cas Gürtel.

En un post al seu compte personal de Facebook, considera “evident” que van fallar els mecanismes de control exigibles per preservar que l'”impecable funcionament” del partit ha de tenir, el que “ha causat incontestablement un dany greu” a les seves sigles.

Per això, afegeix, “amb sentit comú, per l’honorabilitat de les bases d’aquest partit i dels seus milers de càrrecs que treballen dia a dia pels seus ideals, amb vocació de dignificar la política, toca assumir la culpa que alguna cosa va fallar, que no vam estar a l’altura d’aquesta responsabilitat, sense perjudici que recorrem una sentència que no compartim en part”.

El PP és molt més “que aquests lamentables fets”

Levy expressa “tota la voluntat d’esmena davant d’aquests fets vergonyosos i el màxim compromís en ser inflexibles davant la corrupció que tant de mal fa a la confiança en el nostre projecte polític per als espanyols”.

Segons la seva opinió, “aquest partit, la seva història, la defensa dels nostres principis i la seva trajectòria col·lectiva és molt més que aquests lamentables fets i per això m’omplen a mi, com a la immensa majoria dels nostres càrrecs, afiliats i votants, de tristesa”.

Es mostra convençuda que han de seguir defensant el seu treball en el Govern i en el partit, “per seguir sent la referència del centredreta” i fer-ho amb propostes i idees renovades per millorar la vida del conjunt de la societat i el futur d’Espanya, “ja que són molts i molt importants els reptes per davant que hem d’afrontar”.

“Aquest és sens dubte, amb humilitat i il·lusió, el meu compromís polític i pel qual val la pena seguir treballant”, conclou la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser