Press "Enter" to skip to content

Millo demana per carta als alcaldes que mantinguin la “neutralitat” i el President Quim Torra li respon al Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha enviat una carta als alcaldes de Catalunya per demanar-los que mantinguin la “neutralitat” als espais públics dels seus municipis. Millo s’ha dirigit als batlles catalans l’endemà que un enfrontament a la platja de Canet on hi havia creus grogues de CDRs acabés amb tres activistes independentistes ferits lleus per part d’uns encaputxats que s’emportaven les creus.

A la missiva, Millo recorda que els espais públics “són de tots” els ciutadans i recorda als batlles la seva “obligació” de no permetre que aquests símbols “ocupin” la via pública, perquè -adverteix- poden acabar malmetent la convivència.

De fet, Millo responsabilitza els batlles dels últims incidents tot apuntant que l’incompliment de “l’objectivitat” ha ocasionat la ruptura de la convivència i l’enfrontament entre ciutadans.

Millo, que comença la carta recordant que la Constitució parla de la necessitat de mantenir la “neutralitat” en favor “dels interessos generals”, lamenta que els símbols independentistes que fa mesos que s’estan als carrers i places, ara s’han estès a les platges del litoral català.I la resta d’usuaris també han respost a la carta de Enric Millo

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares